Etusivu
 Yritys
 Tuotteet
 • Telespro- suojavaate
 • Tyhjiöpatja
 • Telespro-viitta
 • Onnettomuussuoja
 • Kantokassi
 • Ready-Heat -lämpöliina
 • HemCon
 Palvelut
 Työvaatteet ambulanssiin
 Tuotekehitys
 Ajankohtaista
 Yhteystiedot
 Jälleenmyyjät
  - - - - - - - - - - - -
  - T-Balance -
 

Suojavaate Rescue Covering Rettungs-sack

Tuotteet

Telespro-suojavaate

Pelastusalan ammattilaisten käyttöön suunniteltu tuote, joka suojaa potilasta kylmyydeltä, kosteudelta, viimalta sekä bakteereilta. Lisäksi suojavaatteessa on useita potilaan siirtoa ja hoitotoimenpiteitä helpottavia ominaisuuksia.

Lataa esite PDF-tiedostona Pakkaaminen videona


Tyhjiöalusta

Monipuolinen tyhjiöalusta jolla potilaan keho pystytään pitämään liikkumattomana kuljetuksen ja siirtojen aikana. Alustaa voidaan käyttää joko yhdessä suojavaatteen kanssa tai ilman sitä.

 


Lataa esite PDF-tiedostona

Telespro-viitta

Telespro-viitta on jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu tuote. Istuvan potilaan suojaaminen on helppoa WindStopper® -materiaalista valmistetulla viitalla, joka on tuulen- ja vedenpitävä.
Tuote on suunniteltu ajatellen myös vaativia irrotustilanteita, joissa on tarpeellista suojata potilas nopeasti ja tehokkaasti jo ennen siirtoa ambulanssiin. Viitan sisään sopii potilaan lisäksi koko auton istuin niskatukineen!
Lataa esite PDF-tiedostona.


Telespro onnettomuussuoja

Suuronnettomuuksien varalle suunniteltu kevyempi ja yksinkertaisempi versio. Mahdollistaa suuronnettomuuden uhrien nopean suojaamisen onnettomuuspaikalla kun sairaankuljetus on ylikuormitettu.

Lataa esite PDF-tiedostona

Kantokassi

Telespro-suojavaatteen kuljetusta ja pidempiaikaista säilytystä varten suunniteltu kassi. Kassissa sekä kantokahva että säädettävä olkahihna.

 Telespro Rescue BlanketTelespro Rescue Blanket

Laadukas pelastushuopa nykyajan vaatimuksiin; tuulen- ja vedenpitävä, mutta hengittävä Technopile® -materiaali, lämmin, kestävä ja hygieeninen. Koko 140 x 200 cm. Vesipesu + 72 asteessa.


MAAHANTUONTITUOTTEET:


Taiga® ambulanssityövaatteet

Laadukkaat työvaatteet parhaista materiaaleista. Saatavana toimiva kokonaisuus alus-, välikerros ja päällysvaatteita vaativaan ammattikäyttöön.


Ready Heat™ -lämpöliinat ja taitokset

Lämpöliinat ja -taitokset on pakattu vakuumipakkaukseen. Tuotteet lämpenevät ilman ulkopuolista lämmönlähdettä päästyään kosketuksiin ilman kanssa. Tuotteet säilyttävät lämpönsä yli 8 tuntia. Kertakäyttöinen tuote. Lataa esite PDF-tiedostona.Ready-Heat™ -lämpöliivi 

Ready-Heat -lämpöliivissä on sama toimintaperiaate kuin Ready-Heat -lämpöliinoissakin. Liivi lämpenee itsestään pakkauksesta otettaessa ja säilyttää lämpönsä jopa 8 tuntia. Soveltuu kaikille, jotka oleskelevat tai tekevät kevyttä työtä kylmissä ja viileissä olosuhteissa. Kertakäyttöinen tuote. PDF-esite tuotenimeä naksauttamalla.


Tyhjiöpumput

Kauttamme saatavana myös laadukkaat tyhjiöpumput. Sekä käsikäyttöinen, että jalkatuella varustettu malli. 


HemCon® Hemostaattiset sidokset

Hemcon® hemostaattinen haavasidos on suunniteltu vakavien, henkeä uhkaavien verenvuotojen tyrehdyttämiseen. Saatavana useita eri kokoja.
Ota yhteyttäAseveljenkatu 4
70620 KUOPIO
Finland

E-mail:telespro@telespro.fi
Tel. +358 20 769 1250
GSM 0400 573 376
© 2005 TelesPro Finland Oy.